Grafomanian kirjoittajia saa mielellään tulla kuulemaan ja moikkaamaan Helsingin kirjamessuilla. Tässä esiintymisiämme:

Torstai 27.10.2011

10:30 Kirjakahvila: Kirsti Kuronen kertoo Likkojen lipas -teoksesta, joka on täynnä runoja tytöistä tytöille. Haastattelijana Raisa Rauhamaa.

13:30 Louhi-lava: Terhi Rannela kertoo muotiblogien ja Tuulen viemän ympärille kietoutuvasta nuortenromaanistaan Scarlettin puvussa. Haastattelijana Lotta Sonninen.

15:00 Louhi-lava: Tapani Bagge kertoo Etsijät-novellikokoelmasta. Samassa ohjelmanumerossa Kari Levola & Suorin mutka ikinä -novellikokoelma, Sari Peltoniemi & Kuulen kutsun metsänpeittoon -nuortenromaani sekä Ritva Toivola & Anni Unennäkijä -nuortenromaani.

Perjantai 28.10.2011

16:00 Louhi-lava: Salla Simukka kertoo Tapio ja Moona -nuortensarjan viidennestä osasta nimeltä Ylivalotus. Haastattelijana Emmi Jäkkö.

16:30 Louhi-lava: Anneli Kanto, Terhi Rannela ja Anu Holopainen keskustelevat Raisa Rauhamaan johdolla aiheesta ”Fantasia naisen aseman kuvaamisen keinona”. Fantasian konkarilta Anulta on ilmestynyt jo viides Syysmaa-romaani Varjoja, fantasian ensikertalaiset Anneli ja Terhi ovat puolestaan kirjoittaneet trilogian aloittavan Tähystäjäneidon.

Lauantai 29.10.2011

17:00 Takauma-lava: Salla Simukka, Marika Laijärvi ja Sanna Tahvanainen keskustelevat Anne Leinosen johdolla aiheesta ”Onko nuortenkirjallisuudessa tabuja?”. Mistä saa ja pitää kirjoittaa?

Sunnuntai 30.10.2011

12:30 Louhi-lava: Siri Kolu kertoo Me Rosvolat ja konnakaraoke -kirjasta, jossa Vilja-tytöstä on tullut rosvoperheen täysivaltainen jäsen. Haastattelijana Arita Peuraharju.

15:00 Z. Topelius -lava: Tarinatuokio esittelee neljä lastenromaania. Mukana Tapani Bagge & Urho ja sininen sukellustalo, Hannu Hirvonen & Rakastunut krokotiili, Tittamari Marttinen & Viivi Pusu ja omenakukkien yö sekä Maria Vuorio & Kuningattaren viitta.

Lasten- ja nuortenkirjallisuudesta kiinnostuneiden kannattaa huomioida jokaisena messupäivänä myös muu Louhi- ja Z. Topelius -lavojen ohjelma, sillä luvassa on monta herkkupalaa, kiinnostavaa kirjaa ja söpöä kirjailijaa!

Koko kirjamessujen ohjelma löytyy täältä:

Helsingin kirjamessujen ohjelma 2011

Advertisement