Helmikuun 27. päivänä vietettiin satumaista iltaa Tampereella Tulenkantajat-kirjakaupalla, kun keskustelun otsikkona oli ”Aikuiset satumaassa” ja paikalla olivat lisäkseni juttelemassa J.S. Meresmaa, Sari Peltoniemi ja Johanna Sinisalo. Olin ajatellut, että voisin kirjoittaa pienen tiivistelmän illasta ja keskustelusta tänne Grafomaniaan, mutta mitä suotta tekemään sellaista, jonka joku toinen on jo hyvin tehnyt. Käykäähän siis lukemassa J.S. Meresmaan hyvä postaus:

Brothers Grimm, Sisters Grimmer

Satumaisesta tunnelmasta fantastiseen siirrytään maaliskuun alussa. Silloin luvassa seuraavaa:

Ohjelma:
Pe 8.3. ”Fantasiamaa – pako arjesta vai nykymaailman peili?” Tulenkantajien kirjakauppa, Hämeenpuisto 25, klo 17.00-17.45
La 9.3. ”Mistä mielikuvitusta riittää?” Pieni kirjakauppa, Sammonkatu 13, klo 13.00-13.45
La 9.3. ”Naissankaruuden monet kasvot”, Sampolan kirjasto, Sammonkatu 2, klo 14.15-15.00

Palautepaja pidetään Pirkkalaiskirjailijoiden tiloissa Sampolan Talvipirtti-rakennuksessa (Sammonkatu 2) lauantaina klo 15.30 alkaen.

Kiertueella mukana ovat kirjailijat Magdalena Hai, Anneli Kanto, Anne Leinonen, J.S. Meresmaa, Terhi Rannela ja Salla Simukka. Tapahtumaa tukevat Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajat ry ja Pirkkalaiskirjailijat.

Lisätietoja tapahtumasta tarvittaessa antaa J.S. Meresmaa, jsmeresmaa(at)gmail(piste)com.

Maaliskuun 20. päivänä on puolestaan Lahdessa tarjolla maksuton esiintymistaidon ja äänen virityksen koulutus. Kirjavinkkareille, kouluvierailijoille, kaikille esiintyjille.

Esiintymistaitoa ja äänen viritystä Lahdessa

Loppuun vielä linkki niille, jotka haluavat kuulla, mitä kaikkea sanottavaa minulla oli esimerkiksi nuorille kirjoittamisesta ja sämpylöistä YLE Radio 1:n Tekijä-ohjelman haastattelussa:

Tekijä: Nuortenkirjailija Salla Simukka

Mainokset