Ensi viikonloppuna ovat Jyväskylän kirjamessut, ja Grafomanian kirjoittajista paikalla olemme minä, Siri ja Terhi. Esiinnymme kaikki lauantaina 23.3.2013 Peppi Pitkätossu -lavalla, mutta emme ole ainakaan vielä sopineet, onko yhteinen kampauslinjamme tiukat letit. Kiipeämme lavalle seuraavan ohjelman mukaisesti:

12:30 Siri Kolu: Me Rosvolat ja Iso-Hemmin arkku. (Huom! Kyseessä on tosiaan vain ”arkku” eikä ”aarrearkku”, kuten netin ohjelmatiedoissa lupaillaan. Että kullan- ja timanttienkiilto silmissä on turha saapua paikalle.)

14:30 Realistista! Nuorten arkea teoksissaan kuvanneet kirjailijat Terhi Rannela, Marika Laijärvi, Laura Lähteenmäki ja Pasi Lönn keskustelevat teemasta. (Pasilta voi sen sijaan yrittää jo lauantaina kiskoa irti tietoa aarrekätköstä, vaikka hän kertookin virallisesti vasta sunnuntaina teoksestaan Rosvonkultaa.)

15:30 Salla Simukka: Punainen kuin veri. (Minun kirjassani ei ole kultaa eikä timantteja mutta sen sijaan viidensadan euron seteleitä melkoinen tukku. Tosin ne ovat verisiä.)

Täältä löytyy messujen koko ohjelma:

Jyväskylän kirjamessut 2013

Tulkaa kuulemaan ja juttelemaan!

Salla