Grafomaanikot tavattavissa seuraavasti:

TO 22.10.

Louhi klo 11.30 KIRSTI KURONEN: Paha puuska (Karisto) Kun pikkuveli menee junan alle, jää vain loputtomasti kysymyksiä. Puhutteleva, runomuotoinen nuortenkirja kertoo neljätoistavuotiaan Hillan selviytymistarinan veljen äkillisen kuoleman jälkeen. Haastattelijoina KirjaKallion oppilaat.

Louhi klo 12 NUORI MIELI HAJALLA: MITÄ NUORILLE KUULUU NYT? Nuorten mielenterveys on tapetilla niin kirjallisuudessa kuin yhteiskunnallisessa keskustelussakin. Voivatko suomalaiset nuoret huonommin kuin ennen, vai uskalletaanko ongelmista puhua vasta nyt? Keskustelemassa kirjailijat TUOMAS KYRÖ, KIRSTI KURONEN, NIINA JUNTTILA ja FANNI-LAURA PATANEN sekä psykologi VESA NEVALAINEN. Haastattelijoina KirjaKallion oppilaat.

PE 23.10.

Tarinalaakso klo 11 MILA TERÄS: Hämärinkäinen (Karisto) Pieni olento kutoo kangaspuillaan hämärää. Kaikki eivät kuitenkaan pimeästä pidä, ja eräänä päivänä kangaspuut rikotaan. Mitä tapahtuu, kun pimeä ei tulekaan? Herkkä kuvakirja kehottaa hiljentymään ja unohtamaan kiireen. Mukana myös kuvittaja KAROLIINA PERTAMO.

LA 24.10.

Tarinalaakso klo 13 MYSTEERILAUANTAI 7-11-vuotiaille. Dekkareiden lukua, mysteeriradan ratkomista ja muuta jännää. Mukana menossa kirjailijat JOHANNA HULKKO, JARI MÄKIPÄÄ, LAURA SUOMELA, KALLE VEIRTO ja NETTA WALLDÉN. Tammi, WSOY ja Karisto yhteistyössä Helsingin Helsingin Sanataidekoulun kanssa.

Robustos-kustantamon osasto 6e138 klo 15 RAILI MIKKANEN: Voidaan kutsua ulkopuolelle lain

Takauma klo 15.30 Suomen kirjailijaliitto esittää: kirjailija käsikirjoittajana. JOHANNA HULKKO ja KATARIINA ROMPPAINEN ovat käsikirjoittaneet Ylen Uusi päivä -televisiosarjaa. JARI RANTALAN käsikirjoituksia ovat muun muassa elokuvat Paha maa ja 8-pallo. Millaista käsikirjoittajan työ on ja miten työ eroaa kirjailijan työstä? Haastattelijana TUUVE ARO.

SU 25.10.

Robustos-kustantamon osasto 6e138 klo 16 RAILI MIKKANEN: Voidaan kutsua ulkopuolelle lain

Messuhumussa nähdään!