Ensi viikonvaihteessa Jysäskylä on taas kirjamessujen kaupunki. Ja tietenkin siellä näkyy myös Grafomanian edustus. Tässä tekstit suoraan messuohjelmasta:

12.3. lauantaina  klo 16.30

Canth-lavalla Jyri Paretskoi: Shell’s Angles ja beibit

Jyri Paretskoin vauhdikas ja hyväntuulinen nuortenkirjasarja mopojengi Shell’s Anglesista on valloittanut niin lukijat kuin kirjallisuusraaditkin – sarjan ensimmäinen osa voitti Topelius-palkinnon, toinen osa oli ehdolla Finlandia Juniorille ja kolmas osa, Shell’s Angles ja beibit, oli ehdolla jälleen Topelius-palkinnolle.

Shell’s Angles ja beibit jatkaa siitä mihin Shell’s Angles ja Kalajoen hiekat jäi: Mopojengi Shell’s Angles on mennä hiljaiseksi, kun Rudin tyttöystävä Hanna ilmoittaa olevansa raskaana. Vakavuutta ei Henrin ja Samun kohdalla kuitenkaan kauan kestä, ja Henrin tyttöystävä Milla keksii testata poikien hoivataitoja Henrin pikkusiskon Pinjan nukeilla. Kun yksi vauvanukeista kidnapataan, on Shell’s Anglesin nokkeluudelle taas kysyntää, ja onpa menossa mukana muitakin beibejä…

Haastattelijana Taija Tuominen

 

13.3. sunnuntaina klo 12

Tapper-lavalla Raili Mikkanen: Voidaan kutsua ulkopuolelle lain

Raili Mikkasen uutuusromaani sijoittuu sodanjälkeiseen Suomeen ja Jyväskylään, jossa nuori konttoristi joutuu tahtomattaan mukaan vakoilurenkaaseen. Pian valheen vyyhti on vaarantanut kaiken.

Voidaan kutsua ulkopuolelle lain on mm. Topelius-, Tietopöllö- ja Finland Juniorilla palkitun Raili Mikkasen 62. teos. Järjestäjä Robustos

Haastattelija: Jouni Lehtinen

Teille muille tämä on helppoa, sen kun tulette kuuntelemaan ja huutelemaan!