MilaOlen Mila Teräs, Orimattilassa asuva kirjantekijä.

Minulla on ollut ilo saada kirjoittaa kirjoja kaikenikäisille – romaanista pienten lasten kuvakirjoihin.

Haistoin tulevan ammattini jo lapsuudessani käydessäni kirjastossa. Kirjasto avasi minulle tien moniin unohtumattomiin seikkailuihin. Kirjojen avulla saatoin kokea erilaisia tunteita, ja kirjojen henkilöistä tuli minulle kuin ystäviä. Kirjaston kutkuttava tuoksu syöpyi mieleeni eikä koskaan lähtenyt sieltä. Aika varhain aloin itsekin kirjoittaa ja haaveilla kirjailijan työstä. Haaveet voivat näköjään toteutua, sillä lopulta päädyin lapsuuteni unelma-ammattiin.

Kirjoittaminen on minulle tapa olla tässä maailmassa, tehdä havaintoja, pohtia ja jäsentää kokemaani, leikkiä ja seikkailla. En halua jämähtää yhteen lajiin tai hyllyyn, vaan kokeilla vielä monenlaista. Siksi kirjoittaminen on minulle myös uusien polkujen etsimistä.

Työssäni parasta on, kun huomaan jonkun, lukijan, lähteneen samoille seuduille kanssani. Tunnen iloa ja kiitollisuutta siitä, kun lukija kulkee läpi sen maailman, jonka hänelle olen sana kerrallaan rakentanut.

Grafomanian kaltaiset foorumit ovat arvokkaita kohtauspaikkoja kirjailijan yksinäisessä työssä. Täällä on mahdollisuus kertoa, kysyä, tuulettaa ajatuksiaan, ihmetellä ja saada vertaistukea. Tervetuloa mukaan keskusteluihin!